SMAAK Brouwersdam

Muzikaal talent, entertainers én natuurlijk de 22 foodtrucks van dit jaar maken deze editie het perfecte dagje (of weekend) uit! Dit jaar hebben we nog meer foodtrucks, vis, ambachtslieden en ook fashiontrucks, outdoor activiteiten, het Kinderplein en intieme live optredens. Laat je verrassen door het culinaire aanbod voor elke fijnproever, want over SMAAK valt niet te twisten.

Smaak aan Zee Brouwersdam is van vrijdag 21 t/m zondag 23 juni geopend.

Vrijdag 21 juni van 16:00 – 23:00 uur.
Zaterdag 22 juni van 12:00 - 23:00 uur.
Zondag 23 juni van 12:00 – 21:00 uur.


 

Foodtrucks


Alle smaken

Van streekgerechten tot Japanse sushi en smakelijk pizza’s: tijdens het foodfestival Smaak aan Zee is er een uiteenlopende keuze aan internationale keukens en smaken; vlees, vis of vegetarisch. Maar liefst 22 foodtrucks openen dit weekend hun deuren, en elk van hen heeft een eigen specialiteit. Dit is streetfood zoals het bedoeld is! Kom langs en trakteer jouw smaakpapillen op een culinair avontuur!

 

Benieuwd welke foodtrucks er staan? 

Heb je zelf een foodtruck?


 
 

ENTERTAINMENT


MuziekSmaak

Dit jaar hebben we meer Smaak.. en 3 muziek stages We zijn top DJ's aan het vastleggen voor onze DJ Boot. We hebben weer een aantal gastoptrends met bands en solisten, een tipje van de sluier; WayBeyond Acoustic komt zeker! Ook zal de Muziekcaravan het hele weekeind op verzoek LP's draaien. Als we alle muziek noten op de ladder hebben staan, maken we het bekend.


Muziek Caravan


  • Muziek Caravan
    Wil jij meezingen met de leukste Nederlandstalige nummers of durf je het aan om voor Rock te gaan? Wij zorgen voor de tekst, zorg jij dan maar dan je bij stem bent..... wie weet wordt je wel ontdekt! Deejays Ruud, Maarten, Hans en Virgil zorgen dat je opvalt.....!

DJ Stage 2Live Stage 3Image

Sport en Beweegplein

Nieuw bij Smaak aan Zee, ongestoord een hapje eten en een drankje drinken? Of na het eten nog even wat bewegen? OutdoorWestvoorne en Jumpzz Attractie verhuur presenteren een sport en beweegplein tijdens Smaak aan Zee: 

Tijdens Smaak aan Zee zorgen wij voor vele unieke en spectaculaire attracties voor jong en oud en voor ieder wat wils.  Voor maar vijf euro per persoon kan je een dag lang onbeperkt spelen. 

Tijdens  ​Smaak aan Zee  zullen de volgende attracties aanwezig zijn:

- klimtoren

- stormbanen

- springkussens

- bungee trampolines

- Draaimolen

- Schommelschip

- Kids pleintje en nog veel meer

De activiteiten worden begeleid door medewerkers van Outdoor Westvoorne.

 
 

Huisregels


VRIJE TOEGANG

Toegang tot Smaak Brouwersdam is gratis

‘NO-WASTE’

Smaak aan Zee bevindt zich net pal aan de Noordzee en midden in de natuur. Daarom hanteren wij het ‘No-Waste’ beleid, waarin we als organisatie samen met de foodtrucks en bezoekers verantwoord omgaan met afval, productie van eten en energie. Smaak aan Zee en de gemeente Goeree-Overflakkee hebben de handen ineen geslagen en zorgen ervoor dat je je afval kunt scheiden. Verspreid over het eventterrein vind je afvaleilanden waar je plastic en restafval kunt scheiden. Zo komt het niet in de natuur terecht. De afvalobers die bij de afvaleilanden in de buurt staan nemen je afval aan en vertellen je over het belang van afval scheiden. Help jij mee om het No-Waste beleid zo goed mogelijk uit te kunnen voeren?

OPENINGSTIJDEN

Start je culinaire ontdekkingsreis op:

Vrijdag 21 juni
van 16:00 – 22:00 uur.
De barren zijn open tot 23:00 uur.

Zaterdag 22 juni
van 12:00 - 22:00 uur.
De barren zijn open tot 23:00 uur.

Zondag 23 juni
van 12:00 – 21:00 uur.

GRATIS PARKEREN

Smaak aan Zee biedt gratis parkeergelegenheid op ons parkeerterrein. Wij vragen u in de vakken te parkeren en respect te hebben voor de natuur en afzettingen langs de weg naar de parkeerplaats.

Bij Smaak aan Zee Brouwersdam kun je parkeren op het grasveld voor IC Grevelingen.

BETALEN

Je kunt bij Smaak aan Zee betalen met contant geld en bij de barren en meeste foodtrucks ook met PIN. Er is geen geldautomaat beschikbaar op het terrein. De dichtstbijzijnde geldautomaat is Rabobank Hofdijkseweg 20 Ouddorp. Deze editie kun je niet betalen met met munten. Bij de Villa Maria Wijntruck kan je ook met de Tikkie app betalen.

ALCOHOL

Om alcoholische dranken te halen dien je je legitimatie bij je te hebben, hier wordt naar gevraagd door het barpersoneel. Smaak aan Zee verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

TOILETVOORZIENINGEN

Op het terrein zijn toiletvoorzieningen aanwezig, gebruik deze daarvoor.

EIGEN ETEN/DRINKEN

Op het foodtruck festival is alles verzorgd om lekker te kunnen eten en drinken, het is dan ook niet toegestaan om eigen drank en eten mee te nemen. Glas en blik zijn dus ook niet toegestaan.

HUISDIEREN

Huisdieren zijn toegestaan mits aangelijnd en deze geen overlast veroorzaken.

ORGANISATIE / BEVEILIGING EN E.H.B.O.

Op het festival is organisatie, BHV en E.H.B.O. aanwezig. Aanwijzingen van de organisatie, BHV en E.H.B.O. dienen ten alle tijden opgevolgd te worden. De organisatie is bevoegd je te visiteren en van het terrein te verwijderen.

PORTRETRECHT

Door het betreden van het Smaak aan Zee terrein geef je toestemming om op het terrein gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotie doeleinden.

GEBRUIK LOGO EN BEELDMERKEN

Het gebruik van logo’s, beeldmerken en/of reclame zijn alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de organisatie

DRUGS, AGRESSIE OF INTIMIDATIE

Tijdens Smaak aan Zee tolereren wij geen bezit (en/of onder invloed zijn) van drugs, agressiviteit of intimidatie. Bezoekers dienen ten allen tijde de aanwijzingen op te volgen van de organisatie.

POLITIE

Bij het niet opvolgen van het huisreglement, kan je eventueel van het terrein verwijderd worden en kan de politie ingeschakeld worden.

EIGEN RISICO

Het betreden van het evenemententerrein is op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade van een bezoeker in welke vorm dan ook.

KLACHTEN

In het geval van klachten, van welke aard dan ook, kun je je wenden tot een van de organisatoren.

 
 

ROUTE

Locatie

Smaak aan Zee Brouwersdam  vindt plaats op terrein van IC Grevelingen.

IC Grevelingen ligt aan de Brouwersdam Binnenzijde nummer 25.

Gratis parkeren

Parkeren kan op het grasveld van IC Grevelingen, verkeersregelaars leiden je naar de juiste plek, volg hun aanwijzingen op.

Als de parkeerplaats bij IC Grevelingen vol is, wijken we uit naar de Brouwersdam en de parkeerplaats bij Marina Port Zeland.

Met de auto vanuit Rotterdam / Goeree-Overflakkee

1) Volg de A15 richting Europoort, de A15 loopt over in de N15

2) Neem afslag 12 richting Brielle / Hellevoetsluis / Middelburg de N57 op

3) Blijf de N57 volgen tot afslag Port Zelande

4) Ga links bij de stoplichten en blijf deze weg ongeveer 500 meter volgen

5) Ga rechts richting IC Grevelingen

6) Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars

met de auto vanaf Antwerpen, België / Schouwen-Duiveland (afslag Strand ‘t Flauwe Werk/ Westerduinpad)

1) Volg de A12 richting Nederland

2) Volg bij knooppunt Markiezaat de A58 richting Middelburg

3) Volg bij knooppunt De Poel de A256 / N256 richting Zierikzee

4) Volg vanaf Zierikzee de N59 richting Renesse / Burgh-Haamstede

5) Volg de N57 richting Renesse / Ouddorp / Rotterdam

6) Blijf de N57 volgen tot de afslag Port Zelande

7) Ga rechts bij de stoplichten en blijf deze weg ongeveer 500 meter volgen

8) Ga rechts richting IC Grevelingen

9) Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars

Mindervaliden

Mindervalide mensen kunnen op vertoon van de mindervalide pas, gebruik maken van de mindervalide parkeergelegenheid. Het terrein van Smaak aan Zee is niet geasfalteerd of bestraat.

Met het openbaar vervoer

Voor een route met het openbaar vervoer adviseren wij: 9292.nl. Smaak aan Zee is goed bereikbaar met de bus van Connexxion. Vanaf Goeree Overflakkee reis je met R-net 436 vanuit Rotterdam, Middelharnis of Oude Tonge naar Stellendam en stap je over op lijn 104 naar Ouddorp. Ook vanuit Hellevoetsluis is lijn 104 een goed alternatief voor de auto. Vanuit Schouwen reis je ook met lijn 104. Uitstappen bij halte Port Zelande en dan sta je al bijna op het festival terrein! Je betaalt je reis eenvoudig met OV-chipkaart of met een los kaartje in de bus die je met je bankpas betaalt.

Met de fiets

Volg de fietsroute richting Brouwersdam. Er is een fietsenrek aanwezig op het festivalterrrein. Maak hier a.u.b. gebruik van indien u met de fiets komt.

Contact


Vragen? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact gegevens

info@smaakaanzee.nl

Informatiecentrum Grevelingen

3253 MN Ouddorp ZH

NL73 RABO 0318 0710 53

Openingstijden

Vrijdag 21 juni van 16:00 – 23:00 uur.
Zaterdag 22 juni van 12:00 - 23:00 uur.
Zondag 23 juni van 12:00 – 21:00 uur.


Partners