Evenement Ouddorp Duin

Smaak aan Zee Ouddorp Duin vindt plaats op het strandplein van Ouddorp Duin. Tussen
de duinen kun je met andere fijnproevers en foodies, families en vrienden, locals en
toeristen genieten van muziek, leuke activiteiten en workshops voor jong en oud. Kinderen
kunnen zich eindeloos vermaken op het speelduin en in binnenspeeltuin Spelen & Zo.
Smaak aan Zee Ouddorp Duin wordt georganiseerd door Stichting Smaak aan Zee in
samenwerking met Stichting Elk weer voorziening Ouddorp Duin.

Helaas in 2022 geen Smaak aan Zee Ouddorp Duin

Foodtrucks


Alle smaken

Van streekgerechten tot Japanse sushi en smakelijk pizza’s: tijdens het foodfestival Smaak aan Zee is er een uiteenlopende keuze aan internationale keukens en smaken; vlees, vis of vegetarisch. Maar liefst 20 foodtrucks openen dit weekend hun deuren, en elk van hen heeft een eigen specialiteit. Dit is streetfood zoals het bedoeld is! Kom langs en trakteer jouw smaakpapillen op een culinaire avontuur! .

 

Benieuwd welke foodtrucks er staan?Heb je zelf een foodtruck?

Ben je eigenaar van een foodtruck en wil je graag op Smaak aan Zee staan? Vul dan het contactformulier in om je aan te melden. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kosten

De kosten van een standplaats (met basis stroom) tijdens Smaak aan Zee bedragen € 850,- € 950,- voor 19, 20, 21 en 22 augustus. Wil je ook gebruik maken van extra stroom, koeling en een waterafvoer? Dat kan tegen kostprijs, vermeld dit in het aanmeldingsformulier.

Mail voor meer info over een standplaats naar: info@smaakaanzee.nl

 
 

ENTERTAINMENT

 

MuziekSmaak

Dit jaar hebben we weer een andere Smaak.. Met het podium op het terras van het Informatie Centrum Grevelingen, staat de muziek centraal. We zijn top DJ's aan het vastleggen voor onze DJ Boot. We hebben weer een aantal gastoptredens met bands en solisten! Bij Casa di Santos kun je je muziek keuze op vinyl kiezen én kopen.

Als we alle muziek noten op de ladder hebben staan, maken we het bekend.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artiesten


Category

Miriam Verano Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Category

Earwax Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Category

Nouked Acoustic Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Category

Jacqueline Edeling Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Category

Jacqueline Edeling Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Category

Jacqueline Edeling Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Category

Jacqueline Edeling Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Category

Jacqueline Edeling Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.


 

Huisregels


VRIJE TOEGANG

Toegang tot Ouddorp Duin is gratis

‘NO-WASTE’

Uit respect voor de omgeving en natuur hanteren wij het 'No-Waste' beleid, waarin we als organisatie samen met de foodtrucks en bezoekers verantwoord omgaan met afval, productie van eten en energie. Smaak aan Zee en de gemeente Goeree-Overflakkee hebben de handen ineen geslagen en zorgen ervoor dat je je afval kunt scheiden. Verspreid over het terrein vind je afvaleilanden waar je plastic en restafval kunt scheiden. Zo komt het niet in de natuur terecht. De afvalobers die bij de afvaleilanden in de buurt staan nemen je afval aan en vertellen je over het belang van afval scheiden. Help jij mee om het No-Waste beleid zo goed mogelijk uit te kunnen voeren?

OPENINGSTIJDEN

Start je culinaire ontdekkingsreis op:

Donderdag 20 augustus
van 16:00 – 22:00 uur.
De barren zijn open tot 23:00 uur

Vrijdag 21 augustus
van 16:00 – 22:00 uur.
De barren zijn open tot 23:00 uur

Zaterdag 22 augustus
van 12:00 - 22:00 uur.
De barren zijn open tot 23:00 uur

Zondag 23 augustus
van 12:00 – 21:00 uur.

GRATIS PARKEREN

Aan het einde van de Westerweg is gratis parkeerplaats voor bezoekers met de auto. Wij vragen u in de vakken te parkeren en respect te hebben voor de natuur en afzettingen langs de weg naar de parkeerplaats.

BETALEN

Je kunt bij Smaak aan Zee betalen met contant geld en bij de barren en meeste foodtrucks ook met PIN. Er is geen geldapparaat beschikbaar op het terrein. De dichtsbijzijnde geldapparaat is Rabobank Stationsweg 4 Ouddorp.

ALCOHOL

Wij verkopen geen alcohol aan mensen onder de 18 jaar. Het barpersoneel kan vragen om legitimatie.

TOILETVOORZIENINGEN

In strandtheater Houten Kaap, restaurant Bij Marc en in de binnenspeeltuin Spelen & Zo zijn toiletten aanwezig

EIGEN ETEN/DRINKEN

Op het foodtruck festival is alles verzorgd om lekker te kunnen eten en drinken, het is dan ook niet toegestaan om eigen drank en eten mee te nemen. Glas en blik zijn dus ook niet toegestaan.

HUISDIEREN

Huisdieren zijn toegestaan mits aangelijnd en deze geen overlast veroorzaken.

E.H.B.O. & VEILIGHEID

EHBO en beveiliging is aanwezig. Aanwijzingen van de organisatie, beveiliging en EHBO dienen te allen tijde opgevolgd te worden. De organisatie en beveiliging zijn bevoegd je te visiteren en van het terrein te verwijderen

PORTRETRECHT

Door het betreden van het Smaak aan Zee terrein geef je toestemming om op het terrein gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotie doeleinden.

GEBRUIK LOGO EN BEELDMERKEN

Het gebruik van logo’s, beeldmerken en/of reclame zijn alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de organisatie

DRUGS, AGRESSIE OF INTIMIDATIE

Tijdens Smaak aan Zee tolereren wij geen bezit (en/of onder invloed zijn) van drugs, agressiviteit of intimidatie. Bezoekers dienen te allen tijde de aanwijzingen op te volgen van de organisatie.

POLITIE

Bij het niet opvolgen van het huisreglement, kan je eventueel van het terrein verwijderd worden en kan de politie ingeschakeld worden.

EIGEN RISICO

Het betreden van het evenemententerrein is op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade van een bezoeker in welke vorm dan ook.

KLACHTEN

In het geval van klachten, van welke aard dan ook, kun je je wenden tot een van de organisatoren.

GLASwerk

Glaswerk is op het plein niet toegestaan. Zorg ervoor dat u de plastic bekers gebruikt die u krijgt bij de barren

 

Stichting Elk-Weer-Voorzieningen Ouddorp Duin is mede organisator van Smaak aan Zee Ouddorp Duin (www.ouddorp-duin.nl)

ROUTE
Locatie
Smaak aan Zee Ouddorp Duin vindt plaats op het strandplein van Ouddorp Duin. Dit recreatiegebied is gelegen aan de Westerweg 18-40 in Ouddorp.

Gratis parkeren
Aan het einde van de Westerweg is gratis parkeerplaats voor bezoekers met de auto. Op de Vrijheidsweg neem je de rotonde met de grote strandstoel de afslag richting het Noordzeestrand. Aan het einde van de weg rijd je het parkeerterrein op. Vanaf het parkeerterrein loopt een looppad naar het strandplein.

Met de auto vanuit Rotterdam / Goeree-Overflakkee

1) Volg de A15 richting Europoort, de A15 loopt over in de N15

2) Neem afslag 12 richting Brielle / Hellevoetsluis / Middelburg de N57 op

3) Volg de N57 tot de afslag Ouddorp

4) Volg de aanwijzingen ‘Stranden’

5) Draai aan het einde van de Oosterweg links de Vrijheidsweg op. Blijf deze weg volgen tot de kruising met de Westerweg

6) Sla rechtsaf bij de rotonde met de strandstoel

met de auto vanaf Antwerpen, België / Schouwen-Duiveland (afslag Strand ‘t Flauwe Werk/ Westerduinpad)
1) Volg de A12 richting Nederland

2) Volg bij knooppunt Markiezaat de A58 richting Middelburg

3) Volg bij knooppunt De Poel de A256 / N256 richting Zierikzee

4) Volg vanaf Zierikzee de N59 richting Renesse / Burgh-Haamstede

5) Volg de N57 richting Renesse / Ouddorp / Rotterdam

6) Sla linksaf (3 e afslag) op de rotonde bij De Punt

7) Ga rechts op de kruising (Vrijheidsweg)

8) Volg de Vrijheidsweg tot de kruising met de Westerweg

9) Neem de 3de afslag op de rotonde bij de strandstoel (afslag Strand ‘t Flaauwe Werk/ Westerduinpad)

Mindervaliden
Mindervalide mensen kunnen op vertoon van de mindervalide pas, gebruik maken van de parkeergelegenheid op de expeditieruimte van Ouddorp Duin.

Met het openbaar vervoer
Voor een route met het openbaar vervoer adviseren wij: 9292.nl. De dichtsbijzijnde bushalte is de halte Ouddorp, Klepperstee te bereiken met buslijn 104. Vanaf hier is het ongeveer 800 m. lopen (9 min.)

Met de fiets
Volg de fietsroute richting Strand ‘t Flauwe Werk/ Westerduinpad. Er is een fietsenrek aanwezig op het festivalterrrein. Maak hier a.u.b. gebruik van indien u met de fiets komt.

Contact


Vragen? Neem gerust contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact gegevens

info@smaakaanzee.nl

Westerweg 18

3253 LX Ouddorp ZH

NL73 RABO 0318 0710 53

Openingstijden

Donderdag 20 augustus van 16:00 – 23:00 uur.

Vrijdag 21 augustus van 16:00 – 23:00 uur.
Zaterdag 22 augustus van 11:00 - 23:00 uur.
Zondag 23 augustus van 13:00 – 21:00 uur.