Huisregels

Smaak aan Zee is een nieuw Food Truck Festival en staat voor Food & Drinks, Music & Fun.

Om iedereen optimaal van het festival te laten genieten, zijn de volgende huisregels opgesteld.

Hausregeln auf Deutsch

VRIJE TOEGANG

Toegang tot Smaak Brouwersdam is gratis

‘NO-WASTE’

Smaak aan Zee bevindt zich net pal aan de Noordzee en midden in de natuur. Daarom hanteren wij het ‘No-Waste’ beleid, waarin we als organisatie samen met de foodtrucks en bezoekers verantwoord omgaan met afval, productie van eten en energie. Smaak aan Zee en de gemeente Goeree-Overflakkee hebben de handen ineen geslagen en zorgen ervoor dat je je afval kunt scheiden. Verspreid over het eventterrein vind je afvaleilanden waar je plastic en restafval kunt scheiden. Zo komt het niet in de natuur terecht. De afvalobers die bij de afvaleilanden in de buurt staan nemen je afval aan en vertellen je over het belang van afval scheiden. Help jij mee om het No-Waste beleid zo goed mogelijk uit te kunnen voeren?

Jullie weten het vast nog wel; het enige echte Smaak aan Zee glas.

Koop bij je eerste drankje aan de bar voor 1 euro dit collectors-item en geniet alle dagen van een drankje ( natuurlijk krijg je bij elk nieuw drankje bij inleveren van het gebruikte glas een schoon glas:-) Zo help jij ook mee aan het NO- WASTE beleid

Neem het glas na afloop mee naar huis en laat iedereen zien dat je erbij was in 2019!

OPENINGSTIJDEN

Start je culinaire ontdekkingsreis op:

Vrijdag 19 juni
van 16:00 – 22:00 uur.
De barren zijn open tot 23:00 uur.

Zaterdag 20 juni
van 12:00 - 22:00 uur.
De barren zijn open tot 23:00 uur.

Zondag 21 juni
van 12:00 – 21:00 uur.

GRATIS PARKEREN

Smaak aan Zee biedt gratis parkeergelegenheid op ons parkeerterrein. Wij vragen u in de vakken te parkeren en respect te hebben voor de natuur en afzettingen langs de weg naar de parkeerplaats.

Bij Smaak aan Zee Brouwersdam kun je parkeren op het grasveld voor IC Grevelingen.

BETALEN

Je kunt bij Smaak aan Zee betalen met contant geld en bij de barren en meeste foodtrucks ook met PIN. Er is geen geldautomaat beschikbaar op het terrein. De dichtstbijzijnde geldautomaat is Rabobank Hofdijkseweg 20 Ouddorp. Deze editie kun je niet betalen met met munten.

ALCOHOL

Om alcoholische dranken te halen dien je je legitimatie bij je te hebben, hier wordt naar gevraagd door het barpersoneel. Smaak aan Zee verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

TOILETVOORZIENINGEN

Om de natuur nog meer te sparen, kun je voor de toilet voorzieningen terecht in Informatie Centrum Grevelingen. Zij zorgen er voor dat met gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen de toiletten spik en span blijven. De toiletdame ontvangt graag voor elk toilet bezoek 50 eurocent.

EIGEN ETEN/DRINKEN

Op het foodtruck festival is alles verzorgd om lekker te kunnen eten en drinken, het is dan ook niet toegestaan om eigen drank en eten mee te nemen. Glas en blik zijn dus ook niet toegestaan.

HUISDIEREN

Huisdieren zijn toegestaan mits aangelijnd en deze geen overlast veroorzaken.

ORGANISATIE / BEVEILIGING EN E.H.B.O.

Op het festival is organisatie, BHV en E.H.B.O. aanwezig. Aanwijzingen van de organisatie, BHV en E.H.B.O. dienen ten alle tijden opgevolgd te worden. De organisatie is bevoegd je te visiteren en van het terrein te verwijderen.

PORTRETRECHT

Door het betreden van het Smaak aan Zee terrein geef je toestemming om op het terrein gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotie doeleinden.

GEBRUIK LOGO EN BEELDMERKEN

Het gebruik van logo’s, beeldmerken en/of reclame zijn alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de organisatie

DRUGS, AGRESSIE OF INTIMIDATIE

Tijdens Smaak aan Zee tolereren wij geen bezit (en/of onder invloed zijn) van drugs, agressiviteit of intimidatie. Bezoekers dienen ten allen tijde de aanwijzingen op te volgen van de organisatie.

POLITIE

Bij het niet opvolgen van het huisreglement, kan je eventueel van het terrein verwijderd worden en kan de politie ingeschakeld worden.

EIGEN RISICO

Het betreden van het evenemententerrein is op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade van een bezoeker in welke vorm dan ook.

KLACHTEN

In het geval van klachten, van welke aard dan ook, kun je je wenden tot een van de organisatoren.