Huisregels

Smaak aan Zee is een nieuw Food Truck Festival en staat voor Food & Drinks, Music & Fun.

Om iedereen optimaal van het festival te laten genieten, zijn de volgende huisregels opgesteld.

Vrije toegang

Smaak is een NIEUW & VRIJ toegankelijk Food Truck Festival. Er hoeft geen entree betaald te worden.

Openingstijden

Je bent van harte welkom om Smaak aan Zee te komen bezoeken op:

Vrijdag 16 juni van 16:00 – 23:00 uur

Zaterdag 17 juni van 11:00 – 23:00 uur

Zondag 18 juni van 11:00 – 21:00 uur

‘No-Waste’

Smaak aan Zee bevindt zich op de Brouwersdam aan de Noordzee en het Grevelingenmeer, ofwel, midden in de natuur. Daarom hanteren wij het ‘No-Waste’ beleid, waarin we als organisatie, de foodtrucks en als bezoeker verantwoord omgaan met afval, productie van eten en energie. Op het terrein zijn meer dan voldoende afvalbakken aanwezig, zodat dit niet in de natuur terrecht komt.

Glazen: Achter de bar krijg je een schoongespoeld exemplaar als je weer een drankje komt halen. Het glaswerk kan je na afloop mee naar huis nemen of bewaren voor de volgende dag. Wel zo handig en dit draagt bij aan het ‘No-Waste’ beleid.

Gratis parkeren

Smaak aan Zee biedt GRATIS parkeergelegenheid op de Brouwersdam. Afslag Noordzeestrand midden op de Brouwersdam (N57). Er is parkeerbegeleiding aanwezig op de Brouwersdam. Mindervalide mensen kunnen op vertoon van de mindervalide pas, gebruik maken van de parkeergelegenheid aan de Brouwersdam binnenzijde (N57, afslag Port Zélande / Kabbelaarsbank).

Betalen

Smaak aan Zee heeft verschillende foodtrucks, drinkbarren, activiteiten en workshops waar je met BREEKMUNTEN kan betalen, deze munten haal je bij de muntverkoop. Minimale afname is vier munten op één strip. Één munt = € 2,50. Een halve munt = € 1,25. Betalen kan met cash of pin. Munten zijn niet inwisselbaar voor geld. Er is geen geldautomaat op het terrein aanwezig.

Alcohol

Om alcoholische dranken te halen dien je je legitimatie bij je te hebben, hier wordt naar gevraagd door het barpersoneel. Smaak aan Zee verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Toiletvoorzieningen

Op het terrein zijn toiletvoorzieningen aanwezig, gebruik deze daarvoor.

Eigen eten/drinken

Op het foodtruck festival is alles verzorgd om lekker te kunnen eten en drinken, het is dan ook niet toegestaan om eigen drank en eten mee te nemen. Glas en blik zijn dus ook niet toegestaan.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan mits aangelijnd en deze geen overlast veroorzaken.

Organisatie, beveiliging en E.H.B.O.

Op het festival is organisatie, beveiliging en E.H.B.O. aanwezig. Aanwzijzingen van de organisatie, beveiliging en E.H.B.O. dienen ten alle tijden opgevolgd te worden. De organisatie en beveiliging zijn bevoegd je te visiteren en van het terrein te verwijderen.

Portretrecht

Door het betreden van het Smaak aan Zee terrein geef je toestemming om op het terrein gemaakte foto’s en/of video’s te gebruiken voor publicatie- en promotie doeleinden.

Gebruik logo en beeldmerken

Het gebruik van logo’s, beeldmerken en/of reclame zijn alleen toegestaan met schriftelijke toestemming van de organisatie.

Drugs, agressie of intimidatie

Tijdens Smaak aan Zee tolereren wij geen bezit (en/of onder invloed zijn) van drugs, agressiviteit of intimidatie.

Jullie dienen ten allen tijde de aanwijzingen op te volgen van de organisatie en beveiliging.

Politie

Bij het niet opvolgen van het huisreglement, kan je eventueel van het terrein verwijderd worden en kan de politie ingeschakeld worden.

Eigen risico

Het betreden van het evenemententerrein is op eigen risico; de organisatie is niet aansprakelijk voor materiële en/of immateriële schade van een bezoeker in welke vorm dan ook.

Klachten

In het geval van klachten, van welke aard dan ook, verwacht ik dat je je meteen iemand van de organisatie zal wenden.