Casa de Santos

NIEUW Bij Smaak Aan Zee Brouwersdam 2019: Casa De Santos. Velen van jullie zullen Santos Suarez kennen als DJ van onder andere Beachboom en de Sunday Lounge Middagen bij ‘t Gorsje. Maar op Smaak aan Zee zal hij zich van een hele nieuwe kant laten zien! 

“Ik wil je bij ‘Casa De Santos’ meenemen naar mijn gevoel van thuis. Waar ik mijn passie en liefde voor koken en muziek kwijt kan. Mijn eten is een combinatie van Zuid Amerikaans, Mexicaans en Braziliaans. Allen zijn geweldige wereldkeukens die mij de vrijheid geven om een explosie van smaak te creëren, veel kleur te gebruiken en met de mooiste verse ingrediënten te werken. Empanada’s, tortilla’s, nacho’s en meer. 

Bij thuiskomen hoort ook muziek. Met mijn bijna 20 jaar ervaring als DJ wil ik de combinatie maken met mijn muzikale vrienden om jou mee te nemen in mijn uiting van het gevoel van thuis. 

Speciaal voor Smaak aan Zee heb ik een Chef’s Table gemaakt. Waarin jij met je beste maatje, je liefste vriendinnetje, de mooiste persoon op aarde extra kunt genieten van verschillende kleine gerechtjes uit mijn keuken.. Ik zie je graag en heet je van harte welkom Bij Casa De Santos! “